En skitmatch

Luleå gör ingen bra match ikväll bortsett från den sista perioden. Med underläge 0-3 inför sista perioden så gick man in och släppte handbromsen helt. Sex minuter in i tredje stod det 2-3. Luleå jagade kvittering men det ville sig inte och istället kunde Toni Koivisto kontra in 2-4 med fem minuter kvar.

David Rautio var riktigt dålig och gjorde två tavlor på två mål som han skulle ha tagit. Blir intressant att se vem som står på torsdag.

Elias Fälth hade ingen bra dag på jobbet och agerade rundningsmärke ett flertal gånger ikväll.

Publiksiffran 4373 personer var sämst denna säsong.

Nu till något positivt, Jonas Berglund. Vilken hockeyspelare - smäller på, spelar sitt spel och gör mål för andra matchen i rad. Hans kedja med Kim Karlsson och Sebastian Enterfeldt var helt klart bäst ikväll.

Ibland kommer såna här så kallade "skitmatcher", men de får inte börja komma för ofta om Luleå vill hänga kvar i toppen av tabellen.