Sammanfattning från helgen

Det blev ingen uppdatering på bloggen under gårdagen, därför kommer en liten sammanfattning i punktform om vad som hänt i helgen.

*Johan Forsberg förlänger två år med Skellefteå AIK. Johan, som har haft otur med ett krånglande öga under hösten, är en rikigt bra spelare och jag förstår att Lasse Johansson vill ha kvar honom i klubben.

*Modo fortsätter att förstärka laget, i helgen gjorde man klart med backen Anders Eriksson, som man tjuvade från konkurrenten Timrå.

*Sverige gick på pumpen i sista matchen mot Tjeckien i Channel One Cup, förlust med 4-1 innebar en tredjeplats i turneringen och endast tre poäng på tre matcher - inget vidare facit.

*Svensken Loui Eriksson avgjorde i förlängingen till 4-3 för Dallas och förstörde därmed festen för Chris Osgood som hade chans att ta sin 400:e vinst med Detroit i natt. Jag satt och såg halva tredje perioden och förlängningen och jag tror att Dallas, om man får ha tur med skador, kan gå ganska långt i Stanley Cup-slutspelet.

Snart är det Julafton, men innan det ska vi hinna med ett Stockholms-derby mellan AIK-Djurgården på onsdag, det blir riktigt roligt att titta på.


// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0