Luleå vek ner sig

Luleå hade lednignen med 2-1 efter första perioden och man fullkomligt ägde matchen. I pausen var jag helt säker på att detta skulle landa på minst 5-1 till Luleå, så bra spelade man.

Tyvärr så var det bara i första perioden som man spelade sitt spel. Ju längre matchen led desto mer tog Brynäs över och Luleå blev segare och segare. Brynäs vann med 2-3 och det var fullt rättvist.

David Rautio gjorde ingen jättetavla men verkligen inte någon jättebra match heller. Är helt övertygad om att Anders Nilsson skulle ha tagit ett av målen, kanske två till och med.

Varannandags-hockeyn fortsätter och då borde det ju bli vinst på Hovet mot Djurgården på tisdag.

Skellefteå besegrade AIK med 5-4 efter straffar i en match som innehöll både videogranskningar och slagsmål. Lite av en "Kaosmatch" som kvällstidiningarna beskrev det.


// Berra

Kommentarer
Postat av: Larsha

Börjar ni svikta?

2010-12-06 @ 13:06:16
Postat av: Berra

Larsha: Helt klart så är vi inne i en formsvacka med en del skador. Dock så är skadeläget betydligt ljusare nu än vad det var för ett par omgångar sedan. Tycker ändå det är starkt att vara i en formsvacka och ändå hittills inte kammat noll poäng två matcher i rad, det tycker jag tyder på en styrka i laget, men visst känns juluppehållet här framåt som lägligt.



Mvh Berra

2010-12-06 @ 16:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0