Ett välbehövligt uppehåll

Förlust med 3-2 mot Södertälje och äntligen kommer juluppehållet. Luleå har gått trögt med mycket skador de senaste 7-8 omgångarna och idag var det åter en match där det enligt rapporter (kunde inte se matchen pågrund av förhinder) saknades både fart och intensitet. Två av de absolut viktigaste ingredienserna i Luleås spelfilosofi.

Det förra uppehållet, det innan Karjala Cup, kom olägligt för Luleå som var inne i ett stim då man vann i princip varje match och spelade riktigt bra. Med det här uppehållet är det tvärtom, det kunde inte ha kommit lägligare. Nu får Rönnqvist träna ihop laget och slipa på de detaljer i spelet som inte fungerat den senaste tiden.

Jag ser redan fram emot annandagjul-matchen hemma mot HV71, ska bli ruskigt intressant att se hur juluppehållet påverkat laget. 

Skellefteå är riktigt starka nu och befäste sin serieledning idag då man hemmaslog Färjestad med 5-2.

**

Har varit fullt upp idag så jag har inte hunnit skriva något om Linus Omark och hans debut i NHL inatt, natten mellan fredag och lördag. Ett assist och en riktigt snygg straff som avgjorde straffläggningen mellan Edmonton och Tampa Bay. Vad ska man säga? Den här killen vet hur man gör sitt namn känt, efter den här matchen vet hela NHL vem Linus är.

Här ser ni Linus straff från inatt.


// Berra 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0